BatB virallinen elokuvalehti

11 toukokuuta

Herätelläänpä blogia taas hieman henkiin, kun turhan moni postaus on viime aikoina jäänyt vain luonnokseksi. Muutama taidekirja esittely on kyllä odottamassa viimeistelyä, että jahka saan itseäni niskasta kiinni ja kuvat otettua niin tulee kunnollisempia postauksia. :')

Mutta ennen kirjoja päätin esitellä teille lehden, jonka ostin tällä viikolla ja ajattelin että tämä voisi kiinnostaa muitakin, jos ei jo omasta kokoelmasta löydy.Törmäsin tähän lehteen ihan sattumalta Suomalaisessa kirjakaupassa käydessäni ja pikaisella selailulla vaikutti sen verran kiinnostavalta, että päätin ostaa. En tiedä onko Disneyn elokuvista ennenkin julkaistu tällaisia "virallisia lehtiä", mutta itselleni tämä oli ainakin ihan uusi tuttavuus.

Kyseessä on siis Beauty and the Beastin virallinen elokuvalehti, joka sisältää myös kaksipuolisen julisteen! Julisteessa on elokuvan mainonnasta tutut kuvat, toisella puolella lumottu ruusu ja toisella puolella Belle ja Hirviö tanssimassa.

Lehdessä on 73 sivua ja se sisältää muun muassa erilaista tietoa elokuvan teosta, kurkistuksia kulisseihin sekä hahmojen pukusuunnitelmia.


Lisäksi löytyy myös erilaisia askarteluohjeita ja testejä, mutta minusta lehdessä ehdottomasti parasta on pienet tietoiskut elokuvasta esimerkiksi kuinka monta kynttilää kuvauksissa kului tai montako Swarovski-kristallia Bellen tanssiaismekossa on. Tuollaista nippelitietoa on minusta aina hauska lukea ja kyllä elokuvan lavastustakin arvostaa ihan eri tavalla kun oppii että elokuvassa käytetyt kattokruunut olivat melkein 5 metriä korkeita!

Jos siis pidit Beauty and the Beast elokuvasta, niin luulen että pidät myös tästä lehdestä. Eihän tämä mikään taide- tai tietokirja ole, mutta kurkistus silti elokuvan kulisseihin ja puvustuksestakin on poimittu mielenkiintoisia yksityiskohtia, joita ei elokuvaa katsoessa edes tullut huomanneeksi.
Löytyypä lehden sivuilta myös hienoja konseptitaide kuvia  

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoiselta! :) Näin näitä lehtiä joskus kaupassa mutta ei sitten tullut ostettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jälkeen päin olen huomannut että tätä lehteähän saa vaikka mistä. :'D Jotenkin olin vain aina onnistunut ohittamaan kaupan lehtihyllyä selaillessani. Aika nopeasti tämän luki läpi, mutta hauskaa pikku nippelitietoa ja muutakin mielenkiintoista sisältöä löytyi, joten voin suositella jos elokuvasta yhtään tykkäsi. :)

   Poista
 2. Ihanaa huomata, että muillakin on blogi-kirjoittelu jäänyt luonnostasolle! Välillä tunnen huonoa omatuntoa kun en saa aikaiseksi kirjoittaa mitään! :D

  Ilahduin kovasti kun törmäsin tähän lehteen kaupasta, mutta jostain syystä sitä ei tullut ostettua. Eipä tuo kai liene myöhäistä vieläkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin joskus että pitäisi ajastaa nuo luonnokseksi jäävät tekstit, jos saisi lisäpuhtia kirjoitusten viimeistelyyn kun olisi uhka että puolivalmiit tekstit päätyvät blogiin. :'D

   Ja ainakin eilen oli vielä Prisman lehtihyllyssä pino lehtiä jäljellä, joten ei varmastikaan ole vielä myöhäistä ostaa, jos tämän kokoelmaansa haluaa. :)

   Poista
 3. Heippa! Tyttäreni näki tällaisen lehden kerran kaupassa, ei ostanut sitä silloin ja nyt kaduttaa. Nyt lehteä ei tunnu löytyvän mistään enkä netistäkään löydä lisätietoja. Onko lehdessä tarkempaa julkaisijaa/ jakelijaa jonka kautta pääsisin lehden jäljille ja vielä onnistuisin sellaisen kenties löytämään. Kiitos avusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Lehden suomalainen julkaisija on Sanoma (www.sanomakauppa.fi), joten toivottavasti vielä heidän asiakaspalvelun kautta onnistut lehden löytämään. :)

   Poista